+Follow|Dashboard

Perfectly Imperfect
Think u are perfect ? Think Again. .

Credits..
Template by : Feque Feeqah
Image by : we❤it
Background : Lyna
Also thanks to: Feque



Tuesday, 15 May 2012
@ 05:14 | 1 talkative person(s)


Nie dia surat yang aku dapat mase aku form 2 , sori tak nmpak sgt nty aku tulis kan balik ape yang dia cakap

Dalam surat nie dia cakap : ASSALAMUALAIKUM
kehadapan Nur Shafiqah 

" Aku nak ucapkan bebanyak terima kasih dekat engkau sebab sudi menjadi sahabat aku . Tapi itu semua dulu dan sekarang telah dihancurkan oleh diri engkau sendiri . Seseorang yang dulu aku percaya rupa-rupanya seorang pengkhianat yang tak pernah aku terpikir . Nur Shafiqah tolong sedar . Bangunlah dari mimpi mu itu . Eh , aku nak tanya engkau kenapa engkau suka sangat jatuhkan maruah (tuuuttttttt ) depan bekas akak angkat aku yang sekarang telah menjadi akak angkat engkau . Eh , sebelum nak memburuk - burukkan orang cermin dulu diri engkau yang berasal dari mana ? Aku pelik orang yang selama ini aku ingatkan sayang kat mak ayah angat dia rupa rupanya nak sangat bunuh mak ayah kandung dia sendiri . Engkau nasihatkan ( tuuuttttttt ) supaya jangan nak asyik kurang ajar dengan mak ayah dia tapi engkau pun sama aja aku tengok . Bagi aku engkaulah yang telah menggagalkan segala apa yang aku telah buat dan yang selalu buat kalau dalam perjalanan hidup aku selama aku berkawan dengan engkau . Ape yang aku buat dekat engkau semua nie engkau yang mintak . Dulu aku bodoh tapi kau jangan ingat aku tak tak tahu apa yang engkau rancang selama nie . Aku dah banyak bersabar dengan perangai kau tu . Engkau selalu pura pura depan aku , memang patut pun aku buat macam nie dekat engkau . Sekarang barulah aku kenal sapa engkau yang sebenarnya . Kalau nak dibandingakn ( tuuutttttttt ) yang selalu kurang ajar dengan mak ayah dia tu dengan diri engkau nie bagi aku dia jauh lebih baik daripada engkau . Untuk selama-lamanya aku tak akan lupalah dengan apa yang engkau buat dengan aku dan ( tuuuttttttt ) . Aku kasihan tengok ( tuuuttttttt ) asyik jadi tempat lepas tension kow yang tak berguna tu . Kalau engaku nak bagitahu hal nie dengan akak angkat kesayangan kau tu suka hati engkaulah sebab aku tahu apa yang akan ( tuuuuuuttttttttt ) akan kutuk pasal aku . Dulu engkau penah cakap tak nak kenal sapa (tuuuuuuuuuuutttttttt ) sampai sampai bila kiteorang cakap pasal dia mesti kow cakap ' eh , sape dia tu aku tak kenallah ' tapi sekarang jadi akak angkat kau juga . Engkau nie memang seorang ' peropah ' dekat mulut cakap lain dekat hati cakap lain , aku minta sangat dengan kau jangan asyik nak sakitkan hati dengan kata kata kesat kow tu . 
Dan MULAI DARI SEKARANG ENGAKU BUKAN SAHABAT AKU LAGI SELAMANYA !!!
yang ikhlas dari hati yang selalu kau sakiti  ( tanda sain dia )
wassalam 


- ok itulah yang POMPUAN tu cakap , satu perkataan pon aku tak tinggal .. 
haaa lagi satu yang ( tuuutttttttt ) tu sengaja aku buat , sebenarnya tu name kawan aku and name bekas akak angkat aku yang perangai pon same buruk dengan POMPUAN yang tulis surat nie , tanak ar letak name dia kat sini , karang malu pulak kannnn , myb mase nie aku still kepala budak budak lagi tak matang pon , so tak geti nak bertindak .. diamkan jela tapi kan lepas dia tulis surat nie , dalam beberapa bulan selepas dia sendiri datang terhegeh-hegeh dekat aku , then aku yang sengal pon kawan dia balek , terserlah kesengalan aku kan ?? kan ?? kan ?? hahahaa biolah , aku rase dia tulis surat nie sebab dia jelous aku amik bekas akak angkat dia tuu .. alaahhaaiiii dia sayang gila nak mati dengan akak angkat dia tu sebab tu buat aku macam nie , bongok punya perempuan .. sebenarnya lepas aku naik form 3 tu pompuan nie buat hal lagi dengan aku taw , dia pergi cakap dekat suma kawan-kawan , budak PANDU PUTERI time tu , then cakap yang aku nie PERAMPAS , lepastu ramai budak budak nie tanye aku , malu beb mase tu , haiiihhhhh tak kebodoh name nye tu , tak mane hingin nye aku dengan akak angkat kau tulah , aku ade akak aku sendiri .. 
- naik form 4 pulak dia buat hal lagi dengan aku , means sekaranglah , tapi kali nie dia ramai PENGIKUT iaitu sebahagian akak form 5 yang dah termakan dengan muke suci , kesian dia tu , laahhhaaiiii and dia mengadu sakan cakap itu ini dengan akak akak lain , 
- sekarang pompuan nie dah dapat balik bekas akak angkat aku tu , aku nak jelous ?? eh plleeeeaaassseeee lahh ! ade banyak lagi akak yang boleh dijadikan akak angkat , bukan dia sorang je ..  dia kata dia ta kan penah lepaskan akak sayang gila nak mati dia tu lagi , dah macam lesbian lah aku tengok , mengalahkan pakwe dahh , geli dohh , tak dinafikan dulu aku pon penah jadi bodoh sayang sayang bagai tapi nasib baik aku cepatlah tersedar .. pasal akak angkat dia tu ?? sume dalam tangan aku lah bile bile je kalo aku nak cakap nak kecoh aku boleh buat , same jugak macam perempuan tuu .. dan sekarang yang aku tahu aku benci pompuan nie termasok dengan akak angkat dia tu , seriously aku benci dia damn much !!

ishhh banyak lagi kalo boleh aku nak citer , tapi dah malas nak taip penat :D
btw the moral of the story is DON'T JUDGE BOOK BY ITS COVER ok :)
tak semestinya muka suci dalam debu tapi hati pon same jugak , ade jugak yang macam aku nie :)

ASSALAMUALAIKUM  <3